%28
158,39 TL
114,04 TL
%28
Havale ile : TL   108,34

Pebeo Deco Çatlatma Kiti 006023

Ürün Kodu : 55526
Paylaş:
Kampanya

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Pebeo Deco Çatlatma Kiti 006023

    Ahşap bir objeyi önce çok iyi zımparalayalım. Pürüzsüz olunca arzu edilen bir renge boyanır. Pebeo deco ahşap boyaları zemin ve desenleme çalışmaları için ideal konumdadır.
    Ahşap boyamalar için ideal kıvamdadır.
    Büyük boy ahşap boyamaları için Pebeo'nun yine Acrylic Studio 100ml tüplerdeki boyaları ile de zemin boyaması yapabilirsiniz.
    Ahşap obje üzerinde değişik desenlemeler yaparak fırça tekniğinizi kullanabilirsiniz.
    Boyaması biten objeye iyice kuruduktan sonra 1 kat Pebeo Deco çatlatma kitinden 1 numara (step 1) sürülür. 2 saat beklemeye bırakılır. Daha sonra 2 numaralı (step 2) vernik dikkatlice sürülür. Fırça izi kalmaması için özen gösteriniz.
    Kendi haline kurumaya bırakılan 2. vernik 15.20dk sonra çatlamaya başlayacaktır. Verniklerinizin fırçaları ayrı olmalıdır. Bu durumda adeta antik bir çatlatma oluşacaktır.
    Bu haldeyken objeyi 1 gece bırakıp ertesi gün uzaktan fön makinası tutarsanız var olan çatlakların içinde ayrıca minik çatlaklar oluşur. Bir iki denemede hangi yönü seçeceğinize karar verebilirsiniz.
    Çatlakların belirginleşmesi için bir beze ya da sünger parçasına Pebeo kitinde bulunan yağlı boyalardan birini seçin.
    Boyadığınız obje koyu renk ise açık krem rengini, obje açık ise kahve rengini seçiniz. Ovuşturarak çatlakların arasına yağlı boyayı sürünüz. Çatlaklar daha da belirginleşecektir. Son olarak temiz bir bezle fazla boyayı üzerinden temizleyiniz. Kitin içindeki son ürün olarak (step 4) nolu korucuyu ve sabitleyici verniğini sürün. (bu işlemi 1 gün sonra yapınız.)
    Artık objeniz istediğiniz şekli almış olup kullanıma hazırdır !

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.